not completed 2017, Prague Řepy

The building plot is located on the border of a growing plot of old Řepy, in an area of second-half 20th-century family houses in close proximity to a panel housing estate.

The design site was created by dividing the garden of the neighbouring property. The structure is set to the north edge of the property, with a single-storey layout that does not limit its surroundings.

The facade bears a dark brick cladding, the roof covered by extensive vegetation. The car shelter and terrace roof are made of lightweight steel profiles and glass fiberglass.

More

The central, all-glass part of the house, which is the main living space, is narrowed to form a partially covered half atrium.

 

On the west side, they layout closes a wing with three bedrooms and a bathroom.

More